Ανασχηματισμός από το πουθενά μας βγήκε στην προσπάθεια της κυβέρνησης να αντικαταστήσει τον Χρήστο Παπουτσή ο οποίος παραιτήθηκε από την θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη προκειμένου να διεκδικήσει την προεδρία του ΠΑΣΟΚ. >>>
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης μετά από 17 μήνες θα επιστρέψει τελικά, παρά τις πολλές καραμπόλες που προέκυψαν, στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ως αντικαταστάτης του Χρήστου Παπουτσή.
Την ίδια ώρα έχει «κλειδώσει» και το όνομα της Άννας Διαμαντοπουλου για την αντικατάσταση του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη στο Ανάπτυξης, ενώ σε αναζήτηση βρίσκεται η κυβέρνηση για το προσώπου που θα αναλάβει το υπουργείο Παιδείας.
Ωστόσο, θέση υφυπουργού στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη θα αναλάβει σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. και σημερινός γενικός γραμματέας του υπουργείου κ. Λευτέρης Οικονόμου, ενώ θα παραμείνει στη θέση του και ο σημερινός υφυπουργός Μανώλης Όθωνας.
Ο κ. Οικονόμου λίγο μετά τις 7 το απόγευμα μετέβη στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου πραγματοποίησε συνάντηση με τον πρωθυπουργό Λούκα Παπαδήμο.