Ο Φαμπρίς Μουάμπα δείχνει να βελτιώνεται ολοένα και περισσότερο και με το που άνοιξε τα μάτια του, ζήτησε το παιδί του!
Η αρραβωνιαστικιά του άτυχου ποδοσφαιριστή ενημέρωσε μέσω twitter «Όλες οι προσευχές σας έπιασαν τόπο, σας ευχαριστώ τόσο πολύ. Κάθε προσευχή τον κάνει δυνατότερο. Δόξα τω Θεώ!», ενώ στη συνέχεια έγραψε ξανά: «Ο Φαμπρίς ένιωσε την προσευχή του καθενός σας, είσαστε φανταστικοί. Σας ευχαριστώ τόσο πολύ όλους, σας αγαπώ και σας εκτιμώ. Σας ευχαριστώ ξανά».
Σύμφωνα με τα όσα βγαίνουν προς τα έξω, ο παίκτης ξύπνησε στην μονάδα εντατικής θεραπείας, αναγνώρισε την αρραβωνιαστικιά του και ζήτησε τον τρίχρονο γιο του. Ακόμα και οι γιατροί εξεπλάγησαν από το περιστατικό! Ο φίλος του, Κέρτις Κντρινγκτον επιβεβαίωσε: «Είπε κάποιες λέξεις στα αγγλικά και τα γαλλικά. Είναι σίγουρα καλύτερο από το τίποτα». Οι γιατροί φοβούνταν για σοβαρή εγκεφαλική βλάβη λόγω μη οξυγόνωσης του εγκεφάλου και το γεγονός τους προκάλεσε αισιοδοξία.
Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, καθοριστική στο να σώσει τη ζωή του παίκτη ήταν η άμεση παρέμβαση ενός καρδιολόγου, οπαδού της Τότεναμ που βρισκόταν στην κερκίδα. Ο Δρ Άντριου Ντίνερ έτρεξε στον αγωνιστικό χώρο μαζί με ιατρικά επιτελεία των δύο ομάδων, τα οποία χάρη στην καθοδήγησή του, έκαναν τα απαραίτητα για να τον σώσουν!