Αλέκα Παπαρήγα: Δεν υπάρχει δικαιολογία για να μην γίνουν οι εκλογές

Δεν υπάρχει δικαιολογία να μην γίνουν άμεσα εκλογές, εκτός κι αν εφεύρουν κάποια, δήλωσε η γενική γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, μιλώντας στο ραδιοσταθμό Real. >>>Παράλληλα, η κ. Παπαρήγα τάχθηκε εναντίον του «κουρέματος» των ομολόγων των ασφαλιστικών ταμείων, σημειώνοντας ότι θα φτάσουμε σε ένα σημείο που η σύνταξη θα μεταβάλλεται ανά μήνα.
Σε ό,τι αφορά το τέλος ακινήτων, έκανε λόγο για «τραγέλαφο» και σημείωσε πως «αυτό θέλει ηλεκτρονικό εγκέφαλο, όχι απλώς σύστημα πληροφορικής».
Για το «κίνημα της πατάτας», η γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ παραδέχτηκε πως η πρώτη ανακοίνωση του κόμματός της για το ζήτημα θα έπρεπε να ήταν πιο συγκεκριμένη, για να μην υπάρχουν παρερμηνείες.

Σχόλια

  1. ΠΗΓΗ ΠΗΓΗ ΠΗΓΗ ΠΗΓΗ ΠΗΓΗ ΠΗΓΗ ΠΗΓΗ ΠΗΓΗ ΠΗΓΗ ΠΗΓΗ ΠΗΓΗ ΠΗΓΗ ΠΗΓΗ ΠΗΓΗ http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=129581&catID=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να μας συγχωρείτε, αλλά αναφέρεται η πηγή! Είναι ο Real FM, όπως λέει το κείμενο ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.