Ακόμη... κλωτσάνε στην Δημοκρατική Αριστερά της Πιερίας, για τη "μεταγραφή" του Γιάννη Αμοιρίδη. Στελέχη της οργάνωσης δηλώνουν ότι θα παραιτηθούν και ζητούν να αποσυρθεί το όνομα του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ από τη λίστα των υποψηφίων της Δημ.Αρ. στην Πιερία. >>>

Ο γραμματέας της περιφερειακής οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας της Δημ. Αρ., Βαγγέλης Ζορκάδη, θα συναντηθεί το Σάββατο με τον κ. Αμοιρίδη, για να συζητήσουν το θέμα. 
"Αγκάθι", όμως, είναι και η συμμετοχή του Ηλία Θεοδωρίδη, πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στην Πέλλα. Εκεί, πάντως, δεν είχαμε... παραιτήσεις από τη Δημ.Αρ., εξαιτίας της θέλησης του Φώτη Κουβέλη να συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια του κόμματος τους "κομμένους" από το ΠΑΣΟΚ.
Πάντως, ο κ. Ζορκάδης θα συναντηθεί, αύριο και με τον κ. Θεοδωρίδη. 
Παρά τις συναντήσεις, τις πιέσεις και τις συζητήσεις, η συμμετοχή των "κομμένων" από το ΠΑΣΟΚ στα ψηφοδέλτια της Δημοκρατικής Αριστεράς θεωρείται βέβαιη. Μάλιστα, έχει επικυρωθεί στις εσωκομματικές διαδικασίες.
Φαίνεται πως ο σκοπός (η συγκρότηση κοινοβουλευτικής ομάδας) δεν αγιάζει, τελικά, τα μέσα (τη... συστέγαση πρώην βουλευτών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και του ΠΑΣΟΚ)...