Οι κίτρινοι συνέχισαν το θετικό σερί με τον Μασάδο στον πάγκο και έφτασαν στην 6η θέση της Super League θέτοντας υποψηφιότητα για πεντάδα και πλέι οφ. >>>
Ο Φατί μιμήθηκε τον Λαζαρίδη, ο οποίος σκόραρε με κεφαλιές κόντρα σε ΑΕΚ και ΟΦΗ, και άνοιξε το σκορ με τον ίδιο τρόπο στο 33ο λεπτό. Η αντίδραση του Πανιωνίου ήταν άμεση και προήλθε με κάθετο παιχνίδι και τροφοδότηση στον Κούτσι. Ο επιθετικός των κυανέρυθρων με κοντινή προβολή ισοφάρισε πριν από το ημίχρονο ενώ στο 65' έδωσε το προβάδισμα στον Πανιώνιο μετά από λάθος του Τσουκάνη που έδωσε την μπάλα στον Μενδρινό.
Το 1-2 και η εικόνα των δύο ομάδων φαινόταν ότι θα αρκούσαν στον Πανιώνιο για να πάρει μια νίκη σημαντική που θα τον απομάκρυνε από το γκρουπ των ομάδων που κινδυνεύουν. Η αντεπίθεση του Άρη ωστόσο μόλις ξεκινούσε και επεφύλλασε δυσάρεστες εκπλήξεις για την ομάδα της Νέας Σμύρνης.
Ο Ούμπιντες με σουτ, ο Τριανταφυλλάκος με τρομερό βολέ στην κίνηση από κόρνερ του Ούμπιντες και ο Νέτο με εκτέλεση στην κίνηση στη γωνία του Μιχαηλίδη μετέτρεψαν το 1-2 σε 4-2.
Σκόρερ: Φατί (33', Άρης), Ουμπίδες (72', Άρης), Τριανταφυλλάκος (76', Άρης), Νέτο (78', Άρης)-Κούτσι (38', 63', Πανιώνιος)
Κίτρινες κάρτες: Καζναφέρης (62', Άρης), Τριανταφυλλάκος (77', Άρης)-Αντούνιες (25΄, Πανιώνιος), Κούρντι (32', Πανιώνιος), Σιόβας (65', Πανιώνιος)
Άρης (Μασάδο): Βελλίδης, Τσουκάνης, Σανκαρέ, Ντίκο, Καζναφέρης, Φατί, Κανούλας (46' Παπαζαχαρίας), Νέτο, Ακόστα (24' λ.τρ. Γιαννιώτας), Ουμπίδες, Καπετάνος (64' Τριανταφυλλάκος).
Πανιώνιος (Μάντζιος): Μιχαηλίδης, Κούρντι, Όμο, Σιόβας, Αντούνιες (71' Γουνδουλάκης), Πιέρ, Ρόβας, Μενδρινός, Ρόκας, Ντιμπαλά, Κούτσι (80' Οκόγιε).