gkioulekas_avramidis_SMA_20110404_01Με αφορμή τη διπλή εορτή της 25ης Μαρτίου, τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και την επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Θεσσαλονίκης και βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Γκιουλέκας έκανε την ακόλουθη δήλωση: >>>


«Το μήνυμα της φετινής διπλής γιορτής της 25ης Μαρτίου, είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Στην Ελλάδα του σήμερα, σ’ αυτή την τρομερά δύσκολη περίοδο από την οποία διέρχεται η χώρα, είναι περισσότερο αναγκαίο από ποτέ άλλοτε να τιμούμε την εθνική μνήμη και να αναφερόμαστε με κάθε σεβασμό σ’ όλους εκείνους που αγωνίστηκαν για την ελευθερία της πατρίδας μας. Σεβασμός που δεν αποδίδεται με περιοριστικά μέτρα και «σιδηρόφρακτες» παρελάσεις. Οφείλουμε να δείχνουμε ευγνωμοσύνη σε εκείνους που αποτελούν για μας το πιο φωτεινό παράδειγμα αγωνιστικότητας, πίστης και αξιοπρέπειας.
Ως έθνος έχουμε αντιμετωπίσει στο παρελθόν, με θυσίες και αίμα, σοβαρές δυσκολίες και αντιξοότητες. Και τα καταφέραμε. Το ίδιο καλούμαστε να κάνουμε και τώρα. Να δώσουμε αγώνα».