xirisma_guiness_20120318_03Έφθασαν τους 2150(!) οι άντρες που ξυρίστηκαν ταυτόχρονα, χθες το πρωί, στο Καβαλάρι και μπήκαν στο βιβλίο Γκίνες! Ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα γνωστού σούπερ μάρκετ και εταιρίας ειδών ξυρίσματος και τα κατάφεραν! >>>

 

Χιλιάδες επισκέπτες όλων των ηλικιών πλημμύρισαν τον προαύλιο χώρο του νέου Κέντρου Αποθήκευσης και Διανομής της εταιρίας, στο Καβαλάρι Θεσσαλονίκης. Οι παρουσιαστές Γιώργος Λιανός, Δέσποινα Καμπούρη και Μαρία Λουίζα Βούρου με κέφι και ζωντάνια έδωσαν μια ευχάριστη και χαρούμενη νότα στην εκδήλωση.

xirisma_guiness_20120318_02

Από τις 10 το πρωί άρχισαν να προσέρχονται οι άντρες που συμμετείχαν στη διεκδίκηση του ρεκόρ Guinness. Στη 13:15 δόθηκε η εκκίνηση πήραν όλοι τα ξυραφάκια και σε 20 λεπτά το ρεκόρ Guinness ήταν γεγονός και 2150 φρεσκοξυρισμένοι άντρες το αποδείκνυαν! Οι συμμετέχοντες κέρδισαν από ένα ολοκληρωμένο σετ ξυρίσματος της εταιρίας και οι πιο τυχεροί από αυτούς κέρδισαν σε κλήρωση τα ξυριστικά προϊόντα μιας χρονιάς!

xirisma_guiness_20120318_01

Η εκδήλωση είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού χάρη σε αυτή προσφέρθηκε μια σημαντική οικονομική βοήθεια στο Παπάφειο Ορφανοτροφείο Θεσσαλονίκης και το Παιδικό Ελληνικό Χωριό στο Φίλυρο.