tsirilo_panaitolikos_paok_1_1_20120318_01Χάλια ΠΑΟΚ, χάλια παιχνίδι. Με τα χίλια ζόρια ο δικέφαλος πήρε τον έναν πόντο –και πάλι καλά! ο Δικέφαλος έχει μείνει στο ΟΑΚΑ και,όπως δεν κατέβηκε για το ματς της Τούμπας με τον Αστέρα, έτσι και σήμερα, ξεχάστηκε και δεν πήγε στο Αγρίνιο. >>>

 

Με ένα λάθος της άμυνας μιας ανύπαρκτης ομάδας οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν και θα μπορούσαν να είχαν διευρύνει το σκορ. Έκαναν, όμως, το λάθος να υποχωρήσουν για να κρατήσουν το “μηδέν” στην άμυνα και, μετά από τρεις αλλαγές παικτών κι άλλες… έξι εσωτερικές, ο Μπόλονι κατάφερε να “ξεκλειδώσει” την αντίπαλη άμυνα από… στημένη φάση.

Ο ΠΑΟΚ δε δικαιούνταν τίποτε παραπάνω από την ισοπαλία, σήμερα. Το ίδιο, όμως και ο αντίπαλός του, που αποδεικνύεται, παιχνίδι με παιχνίδι, όλο και πιο λίγος για να παραμείνει στην κατηγορία.

Η Ταυτότητα

  • Γήπεδο: Αγρινίου
  • Διαιτητής: Γιάχος
  • Βοηθοί: Ακρίβος, Τρύφων

Παναιτωλικός (Τάκης Λεμονής): Τζενάμο, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Ρότσα, Θεοδωρίδης, Χαριστέας, Ντολεζάι, Μητρόπουλος (91' Μουμίν), Σιόντης (73' Παλαιολόγος), Άντι (71' Ονουάτσι), Καμαρά.

ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Χαλκιάς, Αποστολόπουλος (62' Παπάζογλου), Γκαρσία, Γεωργιάδης (69' Νιμανί), Τσιρίλο, Σαλπιγγίδης, Μαλεζάς, Λίνο (78' Σταφυλίδης), Φωτάκης, Λάζαρ, Αθανασιάδης.

  • Σκόρερ: Θεοδωρίδης 28'-Τσιρίλο 85'
  • Κίτρινες:  Λίνο 38', Λάζαρ 62', Σταφυλίδης 78', Νιμανί 87'