lazaridis_20120317_01Είχε –πάλι- Λαζαρίδη… Ο Άρης, χάρη στον αμυντικό του (αφού οι επιθετικοί… αγρόν ηγόραζαν και σήμερα) πήρε το πολυπόθητο τρίποντο και συνεχίζει να ελπίζει για τα πλέι οφ. >>>

 

Οι γηπεδούχοι ξύπνησαν μόλις στο 40. Τότε έκαναν την πρώτη τους ευκαιρία (από στημένη φάση) σε ένα παιχνίδι που έπρεπε να το πάρουν οπωσδήποτε! Ως το 43, πάντως, έκλεισαν τον ΟΦΗ στα καρέ του κι έδειξαν πως, αν ανακτούσαν τη σοβαρότητά τους, θα τα κατάφερναν.

Έτσι κι έγινε. Στο β μέρος ο Άρης ήταν σαφώς καλύτερος, πίεσε από τα πλάγια κι έφθασε στο γκολ με το Λαζαρίδη. Είχε δείξει, πάντως, τα δόντια του και πριν τη φάση του 1-0, με τον Καπετάνο σε πολλά κέφια, να βγάζει σέντρες – ξυράφι. Όμως οι επιθετικοί δεν ήταν εκεί.

Είδε κι αποείδε ο Λαζαρίδης κι έβγαλε, πάλι, τα κάστανα από τη φωτιά. Στα κέρδη της χρονιάς για τους "κίτρινους” ο παίκτης.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι δεν έδειξαν και σπουδαία πράγματα. Αργά δημιούργησαν κάποιες ψιλοευκαιρίες, που δεν ήταν αρκετές να τους δώσουν τον έναν πόντο, αφού γι αυτόν είχαν έρθει στη Θεσσαλονίκη(για νίκη, ούτε κουβέντα… Πάλι καλά να λένε).

  • Γήπεδο: "Κλεάνθης Βικελίδης"
  • Διαιτητής/Βοηθοί: Στυλιάρας (Αιτ/νίας)/ Γκάγκας (Λάρισας), Κωστάρας (Αιτ/νίας)
  • 4ος Διαιτητής/Παρατηρητής: Ρούσσος-Μπεκερτζής (Πρέβεζας)/ Μπερσής (Αρκαδίας)

Άρης (Μασάδο): Βελλίδης, Νέτο, Σανκαρέ, Λαζαρίδης, Τσουκάνης, Φατί, Παπαζαχαρίας (46' Γιαννιώτας), Σολτάνι (46', Καπετάνος), Ουμπίδες, Ακόστα, Καστίγιο (69' Κανούλας).

ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Σαχσανίδης, Γαλανόπουλος, Γεωργίου, Σόουζα, Βάντο, Κάλαϊτζιτς, Τζ. Λόπεθ (70' Ουκάρ), Μπόντορ (79' Σίσιτς), Χ. Λόπεθ, Παπουλής, Καμπάνταης (61' Μάντζιος).

  • Κίτρινες κάρτες: Γιαννιώτας (57', Άρης), Τσουκάνης (66', Άρης), Ακόστα (84', Άρης)-Χ. Λόπεθ (56', ΟΦΗ), Κάλαϊτζιτς (62', ΟΦΗ), Παπουλής (69', ΟΦΗ), Βάντο (77', ΟΦΗ)
  • Σκόρερ: Λαζαρίδης (73', Άρης)