Σε περίπατο μετέτρεψε το παιχνίδι της Κέρκυρας ο ΠΑΟΚ. Οι Φαίακες δεν τον δυσκόλεψαν καθόλου και, παρά το ότι η ομάδα που καιγόταν για τους τρεις βαθμούς ήταν η Κέρκυρα, ο Δικέφαλος πέρασε νικητής και… τρένο, από το νησί. >>>

 

Από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό, η κυριαρχία του ΠΑΟΚ ήταν εμφανέστατη. Δεν ανακόπηκε ακόμη κι όταν, στο 45’, αποβλήθηκε ο Λάζλο Μπόλονι από τον πάγκο της ομάδας του, επειδή ενεπλάκη σε φραστικό επεισόδιο με έναν… περίεργο τύπο, που τον έβρισε κι εξαφανίστηκε. Ήταν η τρίτη φορά που ο προπονητής του ΠΑΟΚ αποβλήθηκε από παιχνίδι.

Τελικά, με αυτό που ασχολούνται στον Δικέφαλο, μετά την εύκολη επικράτηση, είναι ο προπονητής τους, αφού ο Μπόλονι, εκτός της αποβολής, έριξε και μία… βόμβα:

«Είμαι λυπημένος... Μετά τους τελευταίους επτά μήνες έχει μπει κάτι στο μυαλό μου και σκέφτομαι πολύ σοβαρά, αν έχω την ευκαιρία, να άμεσα να κάνω χρήση ενός όρου στο συμβόλαιό μου. Μπορώ να χρησιμοποιήσω κάτι τέτοιο, αλλά μου αρέσει η Ελλάδα, μου άρεσε η Κέρκυρα, θα ήθελα να επιστρέψω εδώ σαν τουρίστας. Μου αρέσουν οι Έλληνες  που έχουν υποφέρει πολύ, αλλά  οι διοργανωτές δεν κάνουν τίποτα. Αν έχω την ευκαιρία θα χρησιμοποιήσω, άμεσα, τον όρο στο συμβόλαιό μου», είπε κι όσοι κατάλαβαν, κατάλαβαν…

Θα μείνουμε σε αυτό το περιστατικό (τα της αποβολής θα τα πούμε με άλλη δημοσίευση), αφού το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος, πιο καλά οργανωμένος, με καλύτερους παίκτες, πιο αποτελεσματικός, πίστευε στο παιχνίδι του, ήθελε το αποτέλεσμα, είχε έναν Λάζαρ καταπληκτικό, που κάλυψε και το κενό του Φωτάκη. Από την άλλη πλευρά, απελπισία. Η Κέρκυρα έχει μπει σε περιπέτειες επειδή, απλά, είναι από τις χειρότερες ομάδες του πρωταθλήματος.

Γήπεδο: ΕΑΚ Κέρκυρας

Διαιτητής/Βοηθοί: Αρετόπουλος (Τρικάλων)/ Γκάγκας (Λάρισας), Γεωργιάδης (Κοζάνης)

4ος Διαιτητής/Παρατηρητής: Στυλιάρας (Αιτ/νίας)/ Σκουφίτσας (Αθηνών)

Κέρκυρα (Γκράθια): Γκαλίνοβιτς, Γκουστάβο (43' λ.τρ. Ηλιάδης), Μαϊστόροβιτς, Βέντσελ (22' λ.τρ. Βενέτης), Κοντοδήμος, Ερίθε, Γραμμόζης, Καραλής, Καλαντζής, Ιωάννου (71' Μπάρκογλου), Μαρτίν.

ΠΑΟΚ (Μπόλονι): Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Τσιρίλο (77' Μπαλάφας), Μαλεζάς, Σταφυλίδης, Γκαρσία, Λάζαρ (70' Τσουκαλάς), Σαλπιγγίδης (70' Γεωργιάδης), Λίνο, Γιάννου, Αθανασιάδης.

Κίτρινες κάρτες: Σνάουτσνερ (29', ΠΑΟΚ), Τσιρίλο (35', ΠΑΟΚ), Γιάννου (92', ΠΑΟΚ)

Σκόρερ: Γκαρσία (15', ΠΑΟΚ), Αθανασιάδης (45+2', ΠΑΟΚ), Λάζαρ (54', 64', ΠΑΟΚ)