profitis_01Ο… προφήτης «Ζουρούμπαμπελ» παράτησε τις ΗΠΑ και ήρθε, συν γυναιξί και τέκνοις, να εγκατασταθεί στον οικισμό Φαιά Πέτρα, της Νέας Σιντικής Σερρών! Ο Θεός του είπε ότι εκείνο το μέρος θα επιζήσει της Δευτέρας Παρουσίας που θα γίνει στις 19 Ιουλίου 2012. Κι εκεί ίδρυσε το κοινόβιό του. >>>

 

Σύμφωνα με τον “προφήτη” (κατά κόσμον Μάικλ) τον καλοκαίρι –τη συγκεκριμένη ημερομηνία- θα ξεκινήσει ο Γ Παγκόσμιος Πόλεμος. Θα συμβούν “πολλά άσχημα πράγματα” και γι αυτό του… μίλησε ο Θεός και του είπε να εγκατασταθεί έξω από τη Σιντική. Μάλιστα δεν είναι μόνος του. Εκτός από την οικογένειά του, στην ίδια περιοχή έχουν εγκατασταθεί, σε φάρμες, άλλος ένας αμερικανός, μια οικογένεια από τη Σκωτία και μία από το Ηνωμένο Βασίλειο. Ο ίδιος λέει πως, μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, θα εγκατασταθούν στις Σέρρες κι άλλοι που πιστεύουν ότι εκεί θα σωθούν από τον Γ Παγκόσμιο Πόλεμο, καθώς “ο τόπος είναι προστατευμένος”!

Οι κάτοικοι της περιοχής τον βλέπουν με συμπάθεια, αν και δεν συμφωνούν με αυτά που λέει. Όσο για τον Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου Μακάριο, μπορεί να μην πήγε ο ίδιος να συναντηθεί μαζί του, αλλά έστειλε ιερείς για να συζητήσουν με τον “προφήτη” και να δουν τις προθέσεις του.

Προς το παρόν, ο… Ζουρούμπαμπελ καλλιεργεί ζαρζαβατικά, φροντίζει κότες και γαλοπούλες και κηρύττει μέσω… Youtube.

Δείτε το βίντεο: