Τα άκουσε για τα καλά η Ντόρα Μπακογιάννη, στο δήμο Θερμαϊκού, τον οποίο επισκέφθηκε το πρωί. Την περίμεναν μερικές δεκάδες πολίτες, έξω από το κτίριο του δήμου, όπου θα μιλούσε, για να τη γιουχάρουν και να της φωνάξουν ότι... ήταν ανεπιθύμητη στο δήμο! >>>


"Δεν ντρέπεσαι; Γελάς κι όλας", της έλεγαν; Όταν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου την καλωσόρισε, οι πολίτες που αντιδρούσαν και είχαν μπει και στην αίθουσα του συμβουλίου, άρχισαν να φωνάζουν. "Γιατί της λες 'καλωσόρισες' εκ μέρους μας", του έλεγαν;

Οι κάτοικοι κρατούσαν πλακάτ, που έγραφαν πως η κ. Μπακογιάννη είναι ανεπιθύμητη κι ένα πανό, στο οποίο αναγράφονταν το σύνθημα: "Πουλάνε τη Ζωή μας - Ξυπνάνε την Οργή μας".

Ακολούθησε λεκτική διαμάχη ανάμεσα στον πρόεδρο, δημοτικούς συμβούλους και κατοίκων. "Όσοι δε θέλουν να ακούσουν την κ. Μπακογιάννη να φύγουν", κάλεσε ο πρόεδρος, για να εισπράξει νέες διαμαρτυρίες.

"Το μόνο εναλλακτικό σύστημα στη Δημοκρατία είναι η Βόρειος Κορέα. Αν δε σας αρέσει η δημοκρατία, που προβλέπει να ακούγονται όλες οι απόψεις, μπορείτε να πάτε εκεί", είπε σε κάποια στιγμή η κ. Μπακογιάννη και καταχειροκροτήθηκε από όσους είχαν συγκεντρωθεί στη δημοτική αίθουσα για να την ακούσουν.

Δείτε το βίντεο: