Ο Τζέραρντ Μπάτλερ ολοκλήρωσε τη θεραπεία στην οποία υποβάλλονταν, επιβεβαίωσε εκπρόσωπός του, ο οποίος πρόσθεσε ότι ο ηθοποιός που συγκλόνισε την Ελλάδα ως Λεωνίδας στους "300" επέστρεψε στο σπίτι του "σε πολύ καλή κατάσταση". >>>

Πρόσθεσε ότι δε θα γίνει νέο σχόλιο επ' αυτού.

Ο Μπάτλερ, που είναι, πλέον, 42 χρόνων, εισήχθη στην κλινική Μπέτι Φορντ πριν τρεις εβδομάδες, όταν διαπίστωσε ότι είχε εθιστεί στα φάρμακα (παυσίπονα) που έπαιρνε μετά από ένα ατύχημα που είχε στο σερφ, τον περασμένη Δεκέμβριο. Έτσι αποφάσισε να μπει στην κλινική για αποτοξίνωση.

Για πρώτη φορά, ο Μπάτλερ πήρε παυσίπονα μετά το 2006, όταν ολοκλήρωσε τα γυρίσματα για τους "300" κι έπρεπε να "επανέλθει" από τα συμπληρώματα διατροφής και τα άλλα φάρμακα που έπαιρνε για να "φτιάξει" σώμα και να υποδυθεί τον Λεωνίδα. Έπειτα ήρθε το ατύχημα ενώ γύριζε την ταινία "Of Men and Mavericks".

Παλιότερα, ο Μπάτλερ είχε προβλήματα με το αλκοόλ. Ο ίδιος είχε παραδεχτεί σε συνέντευξή του: "Έπινα έως ότου δε θυμόμουν το παραμικρό. Ήμουν τρελός για το αλκοόλ κι ευχόμουν να πεθάνω. Ήταν μια τρέλα..."