Το δρόμο για τις φυλακές πήρε τελικά μετά από χρόνια ο δικαστής – τέρας που ξεπερνώντας τη διεστραμμένη φαντασία υποχρέωνε το πεντάχρονο τότε παιδί του να βιώνει έναν εφιάλτη, σημαδεύοντας για πάντα την ψυχή του.


Τελικά μετά από πολύωρη δίκη για αποπλάνηση του ανήλικου παιδιού του δικαστής ο οποίος μέχρι χθες κυκλοφορούσε ελεύθερος και μάλιστα δίκαζε, καταδικάστηκε και πήρε το δρόμο για τις φυλακές.
Ο πατέρας – τέρας με την απειλή ότι …δεν θα του πάρει παγωτό, εξανάγκαζε το παιδί να δέχεται και να υπακούει στις πιο νοσηρές του διαθέσεις. Πάγωσαν οι δικαστές του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας ακούγοντας τις περιγραφές που είχαν δυστυχώς πρωταγωνιστή έναν άνθρωπο που κατά τα άλλα είχε δώσει όρκο να υπηρετεί το νόμο και το Δίκαιο. Ποινή κάθειρξης 6 ετών και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για 3 χρόνια ήταν η ετυμηγορία της Δικαιοσύνης που έδειχνε πλέον το δρόμο της φυλακής στο δικαστή ο οποίος πρωτοδίκως είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 13 ετών αλλά η έφεσή του είχε ανασταλτικό αποτέλεσμα. Έτσι, από τις αρχές Απριλίου του 2011 που είχε εκδοθεί η πρωτόδικη απόφαση, ο δικαστής παρέμενε ελεύθερος. Και όχι μόνο αυτό.
Ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός ότι ο δικαστής συνέχιζε ν’ ασκεί κανονικά τα καθήκοντά του αφού υπηρεσιακά δεν κινήθηκε η διαδικασία της διαθεσιμότητας.