Για μία ληστεία τον συνέλαβαν, άλλες πέντε τους προέκυψαν! Ο λόγος για Αλβανό 21 ετών, ο οποίος συνελήφθη στις 14 Φεβρουαρίου βάσει εντάλματος για τη ληστεία που είχε διαπράξει σε κοσμηματοπωλείο στις 15 Ιουλίου 2011, μαζί με 22χρονο Γεωργιανό, ο οποίος επίσης συνελήφθη. >>>

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο Αλβανός που έχει καταγραφεί ως ανεπιθύμητος σε σχετική λίστα της αστυνομίας μαζί με άλλους ανεπιθύμητους από την χώρα μας αλλοδαπούς, στο «βιογραφικό του έχει ακόμα 5 ληστείες σε καταστήματα ψιλικών, περίπτερα και καφετέριες διαφόρων περιοχών του νομού και καθώς και μια διάρρηξη μονοκατοικίας στην περιοχή του Πανοράματος. 

Σύμφωνα με την αστυνομία, το βράδυ της 10 Οκτωβρίου 2011, εισέβαλε σε κατάστημα ψιλικών στην περιοχή του Ευόσμου και με την απειλή όπλου, άρπαξε το κινητό τηλέφωνο του ιδιοκτήτη και το χρηματικό ποσό των 230 ευρώ. 

Μερικές ημέρες αργότερα (την 29 Οκτωβρίου 2011), στην περιοχή της Καλαμαριάς, με την απειλή όπλου ακινητοποίησε τον ιδιοκτήτη καταστήματος ψιλικών και άρπαξε τις εισπράξεις του καταστήματος, ύψους 400 ευρώ. Την ίδια ημέρα, πήγε σε περίπτερο στην Άνω Πόλη και αφού απείλησε τον ιδιοκτήτη με όπλο, άρπαξε μικρό χρηματικό ποσό. 

Πάλι τον Οκτώβριο, με απειλή όπλου, πήρε από κατάστημα ψιλικών στην περιοχή της Τούμπας και καφε-μπαρ στην περιοχή των Αμπελοκήπων, το συνολικό ποσό των 800 ευρώ. 

Τέλος, την 08 Ιανουαρίου 2012, διέρρηξε μονοκατοικία στην περιοχή του Πανοράματος, απ΄ όπου έκλεψε 700 ευρώ και κοσμήματα, συνολικής αξίας 30.000 ευρώ, σύμφωνα με εκτίμηση των ιδιοκτητών.