Για 3η συνεχόμενη χρονιά ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Παιδείας και Κοινωνικής Προστασίας και του Κέντρου Πληροφόρησης Νέων διοργανώνουν στο πλαίσιο της Αποκριάς το «Κυνήγι του Θησαυρού». >>>


Στο «Κυνήγι του Θησαυρού», που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στις 11 π.μ. στην πλατεία Ευόσμου, μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά ηλικίας 6-16 ετών, χωρισμένα σε ομάδες των πέντε έως επτά ατόμων. Οι συμμετέχοντες θα υποβληθούν σε δοκιμασίες, ώστε να συλλέξουν «Πειρατονομίσματα». Η ομάδα που θα συλλέξει «Πειρατονομίσματα» από όλα τα σημεία - σταθμούς και θα ολοκληρώσει τις δοκιμασίες στο μικρότερο χρόνο θα είναι η νικήτρια. 

Η απονομή των επάθλων στις νικήτριες ομάδες θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Κορδελιού-Ευόσμου. Θα ακολουθήσει πάρτι και happenings όπου καλεσμένοι είναι οι συμμετέχοντες και μη κάθε ηλικίας. 

Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Κέντρο Πληροφόρησης Νέων στο τηλέφωνο: 2310 703702. Υπεύθυνοι επικοινωνίας: Καλλιόπη Γαλανάκη, Σοφία Γιαννουχίδου.