Αναβλήθηκε, τελικά, η σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης. Αιτία η επιμονή των συμβασιούχων έργου οι οποίοι ζητούσαν να εγκριθεί, εκείνη την ώρα, η χορήγηση βεβαίωσης, από το δήμο, για >>>
το ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες της υπηρεσίας και η αποφασιστικότητά τους να μην αποχωρήσουν από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου.

Στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου βρέθηκαν 150 από τους, συνολικά, 600 συμβασιούχους. Ζητούσαν τη βεβαίωση ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες της υπηρεσίας. 

Όταν ειπώθηκε πως το δημοτικό συμβούλιο θα συνέχιζε σε άλλα θέματα, οι εργαζόμενοι κίνησαν προς την έξοδο, όμως πήγαν και στάθηκαν μπροστά από τα έδρανα των δημοτικών συμβούλων, δηλώνοντας ότι ήταν αποφασισμένοι να καθίσουν εκεί ως τα μεσάνυχτα!

Αρχικά, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, Π. Αβραμόπουλος, διέκοψε τη συνεδρίαση. Η διακοπή διήρκεσε ως τις 6 το απόγευμα (πάνω από μιάιμιση ώρα), αλλά οι συμβασιούχοι δεν αποχωρούσαν.

Όταν έγινε προσπάθεια να ξαναρχίσει η συνεδρίαση και οι συμβασιούχοι παρέμεναν στη θέση τους, ο κ. Αβραμόπουλος αναγκάστηκε να αναβάλει τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.