Κορωνοϊός: Στους 38 οι νεκροί, στα 1.156 τα κρούσματα στη χώρα

Έξι επιπλέον άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη χώρα μας από τον κορωνοϊό, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των θυμάτων από τη νόσο σε 38.

Η συζήτηση στη Βουλή... εν τάχει

Ακόμη με τα διαδικαστικά βολοδέρνουν στη Βουλή. Δεν έχει αποφασιστεί, προς το παρόν, αν η διαδικασία θα ολοκληρωθεί απόψε το βράδυ στις 12 τα μεσάνυχτα, καθώς τα περισσότερα κόμματα επιμένουν να δοθεί χρόνος στους βουλευτές να >>>
μελετήσουν τη νέα δανειακή σύμβαση.

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, στη συζήτηση, Χ. Πρωτόπαπας, θεώρησε πως ο χρόνος ήταν αρκετός.

Ο εκπρόσωπος της Ν.Δ., Ν. Δένδιας, υποστήριξε ότι τα κομματικά επιτελεία έκαναν καλή δουλειά κι έχουν απαντήσει στις απορίες των βουλευτών σχετικά με τη σύμβαση.

Ο Δ. Παπαδημούλης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., επέμεινε να δοθεί περισσότερος χρόνος.

Ο Αλ. Χρυσανθακόπουλος, από τον ΛΑ.Ο.Σ. συνηγόρησε.

Ο Παν. Λαφαζάνης είχε στιχομυθία με τον πρόεδρο της Βουλής Φ. Πετσάλνικο.

Ο Φ. Κουβέλης, ως ανεξάρτητος, ζήτησε να τοποθετηθούν όλοι οι ανεξάρτητοι βουλευτές και να μην προκύψουν με κλήρωση αυτοί που θα μιλήσουν.

Ο Π. Καμμένος μίλησε σε υψηλούς τόνους και κατέστησε υπεύθυνο τον πρόεδρο της Βουλής για αυτό που πάει να προωθηθεί στη Βουλή.

Την ώρα που μιλούσε ο κ. Βενιζέλος, ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιώργος Μαυρίκος πέταξε τη δανειακή σύμβαση στο πάτωμα της Βουλής! 

Ο Γ. Καρατζαφέρης, στην αρχή της τοποθέτησής του, ζήτησε να συνεχιστεί η συζήτηση και αύριο. Στο τέλος της τοποθέτησής του ζήτησε να πάμε σε εκλογές!

Σχόλια