Ως αργά το βράδυ θα συνεχιστούν, σήμερα, οι χιονοπτώσεις στην Κεντρική Μακεδονία, σύμφωνα με τη σημερινή (Τετάρτη 8/2/2012) πρόγνωση του Περιφερειακού Μετεωρολογικού Κέντρου «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ». >>>

 

Για αύριο Πέμπτη αναμένονται νεφώσεις αυξημένες κατά τόπους, με πιθανότητα ασθενών χιονοπτώσεων στη Δυτική Μακεδονία – Πιερία – Χαλκιδική και Θράκη. Οι όποιες χιονοπτώσεις σταδιακά θα περιοριστούν. Στη Θράκη βελτίωση καιρού από το μεσημέρι. Από το βράδυ όμως πύκνωση νεφώσεων και ασθενείς χιονοπτώσεις στη Δυτική Μακεδονία – Πιερία – Χαλκιδική – Ημαθία – Πέλλα και κοιλάδα Αξιού.

Την Παρασκευή αναμένονται αυξημένες νεφώσεις με έντονες χιονοπτώσεις στη Πιερία– Ημαθία – Πέλλα και κοιλάδα Αξιού (Σίνδος – Χαλκηδόνα- Κουφάλια), ενώ ασθενείς χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στη Χαλκιδική.

Το Σάββατο στη Δυτική Μακεδονία - Πιερία– Ημαθία – Πέλλα και κοιλάδα Αξιού οι μετεωρολόγοι αναμένουν έντονες χιονοπτώσεις και με πιθανότητα ασθενών χιονοπτώσεων στην υπόλοιπη Κεντρική Μακεδονία.

Την Κυριακή στη Δυτική Μακεδονία - Πιερία– Ημαθία – Πέλλα και κοιλάδα Αξιού έντονες χιονοπτώσεις και με μικρότερη πιθανότητα ασθενών χιονοπτώσεων στην υπόλοιπη Κεντρική Μακεδονία.

Τη Δευτέρα υπάρχουν ενδείξεις για έντονα φαινόμενα με βελτίωση από το βράδυ. Για τη Δευτέρα όμως θα σας ξαναενημερώσουμε μέχρι την Παρασκευή.

Μέχρι την Κυριακή, που θα ανέβει η θερμοκρασία θα σημειωθούν  χαμηλές θερμοκρασίες και θα έχουμε παγετό, ενώ και κατά τόπους και ολικό παγετό. Ιδιαίτερη προσοχή τις βραδινές και πρωινές ώρες στα οδικά δίκτυα.