Δείτε την πρόγνωση του καιρού για τις επόμενες ημέρες σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσια. >>>

Την Πέμπτη 09/02 στο βόρειο Αιγαίο και στα ανατολικά κυρίως ηπειρωτικά προβλέπονται νεφώσεις με χιονόνερο στα νοτιότερα πεδινά και ασθενείς γενικά χιονοπτώσεις στα υπόλοιπα. Τις πρωινές ώρες στο βόρειο Αιγαίο, τη Μαγνήσια και την Εύβοια οι χιονοπτώσεις θα είναι σχετικά εντονότερες. Στην υπόλοιπη χωρά νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα νοτια σποραδικές καταιγίδες .
Άνεμοι: στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στο βόρειο Αιγαίο τοπικά 8 και πιθανώς 9 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Θερμοκρασία: σε χαμηλά επίπεδα. Παγετός στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Στα βόρεια τοπικά ισχυρός.
Την Παρασκευή 10/02 και το Σάββατο 11/02 στην Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα βόρεια, οπου ενδέχεται να σημειωθούν ασθενείς χιονοπτώσεις. Στην υπόλοιπη χωρα προβλέπονται νεφώσεις με βροχές στις νοτιότερες περιοχές και χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημιορεινά και στα βόρεια και κεντρικά πεδινά. Το Σάββατο στα δυτικά τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές.
 Άνεμοι: στα δυτικά νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 6 και τοπικά στο Ιόνιο 7 με 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το Σάββατο. Στα ανατολικά από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε χαμηλά επίπεδα την Παρασκευή. Μικρή άνοδος το Σάββατο. Παγετός κατά τόπους στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, τοπικά ισχυρός στα βόρεια.