kouvelos_01Ο Ισίδωρος Κούβελος, σύζυγος της Ντόρας Μπακογιάννη κι επικεφαλής της Ιππικής Ομοσπονδίας, είναι ο άνθρωπος που έβγαλε στο εξωτερικό ένα εκατομμύριο ευρώ! Αυτό προέκυψε πριν από λίγο όταν, από το πρωί σήμερα, έδιναν κι έπαιρναν τα δημοσιεύματα σε site και blog για την ταυτότητά του. >>>

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Κούβελος «εξήγαγε» τα χρήματα για την αγορά περιουσιακού στοιχείου.

Το όνομα προέκυψε όταν, σήμερα, ο πρόεδρος της Βουλής, Φίλιππος Πετσάλνικος, εμφανίστηκε έντονα ενοχλημένος από την τροπή των πραγμάτων. Έτσι, ανέφερε σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες πως ο άνθρωπος με το εκατομμύριο δεν είναι ούτε νυν, ούτε πρώην βουλευτής, αλλά συγγενικό πρόσωπο.

Ο κ. Πετσάλνικος με αυτό τον τρόπο άφησε πλήρως ακάλυπτο τον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου και πρόεδρο της Αρχής Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, Παναγιώτη Νικολούδη, ο οποίος, αν και γνώριζε ότι ο Ισίδωρος Κούβελος ήταν ο «εξαγωγέας» του χρηματικού ποσού, εντούτοις μίλησε για βουλευτή.

Παραμένει, πάντως, το ερώτημα, ποιοι είναι οι υπόλοιποι… 39 βουλευτές, οι οποίοι, σύμφωνα με άλλα δημοσιεύματα, έβγαλαν κι αυτοί διάφορα ποσά εκτός Ελλάδος.