«Με ενδιαφέρει η συνδιάσκεψη και το συνέδριο το οποίο θα λάβει χώρα πριν ή μετά τις εκλογές. Το ποιος θα διαχειριστεί σε μια περίοδο κρίσης το πολιτικό σύστημα και την πορεία της κεντροαριστεράς για μένα είναι σε δεύτερη μοίρα», επισήμανε η βουλευτής Φθιώτιδας μιλώντας στην κρατική ραδιοφωνία. >>>
Παράλληλα, τόνισε ότι είναι απαραίτητο να υπάρχουν παραπάνω από μία υποψηφιότητες, διότι με αυτόν τον τρόπο, όπως είπε, ενισχύεται και η εγκυρότητα της εσωκομματικής διαδικασίας.
Παρατήρησε ακόμη ότι η κοινωνία θέλει πλέον να εκφραστεί πολυκομματικά «με έναν τεμαχισμό του δικομματισμού» προσθέτοντας ωστόσο ότι τα «πολλά μικρά κόμματα» δεν θα έχουν τελική κατάληξη στη Βουλή.
Αναφερόμενη στο ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με τη ΝΔ σημείωσε ότι δεν μπορεί να προδικάσει τα αποτελέσματα της κάλπης. Τόνισε πάντως ότι οποιαδήποτε πολιτική και κυβερνητική συνεργασία προκύψει, αυτή πρέπει να στηρίζεται όχι μόνο σε μια μνημονιακή διαχείριση, αλλά πρωτίστως σε προγραμματικές προτάσεις οι οποίες θα επεκτείνονται πέραν του Μνημονίου.