Πολλά τα προβλήματα από τον χιονιά σε Θεσσαλονίκη, βόρεια Ελλάδα και Θεσσαλία. Είκοσι ορεινοί οικισμοί, στο Δήμο Πύλης Τρικάλων, παραμένουν αποκλεισμένοι από τα χιόνια, ενώ το κύμα κακοκαιρίας, με χιόνια και ισχυρούς βοριάδες που πλήττει τη Βόρεια Ελλάδα και τη Θεσσαλία, εξακολουθεί να προκαλεί προβλήματα, κυρίως >>>
στις συγκοινωνίες και στην ηλεκτροδότηση.
Από το πρωί χιονίζει κατά διαστήματα και στην πόλη της Θεσσαλονίκης, χωρίς όμως να το στρώσει μέχρι το απόγευμα, η θερμοκρασία κυμαίνεται στο μηδέν, ενώ 
κλειστοί παραμένουν οι επαρχιακοί δρόμοι Χορτιάτη - Αγίου Βασιλείου Θεσσαλονίκης, Ευρώπου - Πολυπέτρου, Καμποχωρίου - Αξιούπολης, Μικροκάμπου - Νέου Αγιονερίου, στο νομό Κιλκίς, Φλώρινας - Καστοριάς (μέσω Βιτσίου και Βίγλας) και Φλώρινας - Ιωαννίνων (μέσω Νεστορίου). Ακόμα, η τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία στους δρόμους Δολίχης - Λιβαδίου Λάρισας, Κλοκοτού - Προαστίου Τρικάλων, Δράκειας - Χανίων Μαγνησίας και Μουζακίου - Άρτας, Μουζακίου - Άνω Αργιθέας Καρδίτσας.
Στο νομό Καρδίτσας, λόγω υπερχείλισης ποταμών και ρεμάτων, πλημμύρισαν αγροτικές εκτάσεις, περίπου 2.000 στρεμμάτων, ενώ από την πυκνή χιονόπτωση σημειώνονται διακοπές ηλεκτροδότησης και σταθερής τηλεφωνίας στο Δήμο Αργιθέας και σε ορεινούς οικισμούς του νομού.
Στο μεταξύ, με αλυσίδες κινούνται τα οχήματα σ' ολόκληρο το εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο του νομού Φλώρινας, στη βόρεια Χαλκιδική, στο Δήμο Παιονίας Κιλκίς και στο ορεινό οδικό δίκτυο των νομών Καστοριάς, Ημαθίας, Καρδίτσας, Λάρισας, Γρεβενών και Ροδόπης. Επίσης, αλυσίδες χρειάζονται στους επαρχιακούς δρόμους Μεταξάδων - Παλιουρίου - Αλεποχωρίου και Ορμενίου - Πενταλόφου - Πετρωτών - Βάλτου, στο νομό Έβρου, Ξάνθης - Ελληνοβουλγαρικών συνόρων , από την Άρνισσα, τη Βέροια και τη Νάουσα, προς και από τα χιονοδρομικά κέντρα των νομών Ημαθίας και Πέλλας, στο μεγαλύτερο οδικό τμήμα του Πηλίου, από Τρίκαλα προς και από Γρεβενά, Άρτα και Γιάννινα, στους δρόμους Κατερίνης - Ελασσόνας, Κιλκίς - Πολυκάστρου, Βέροιας - Σκύδρας και Γρεβενών - Μετσόβου.