Για μαρτυρικές στιγμές που έζησε στο Χαριλάου μετά τον αγώνα με τον Άρη, όταν και -όπως είπε-  δέχτηκε «επίσκεψη» από τον πρόεδρο του Άρη και τους … φουσκωτούς του στ΄ αποδυτήρια της ομάδας, μίλησε ο Νίκος Καραγεωργίου στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5.>>>

Μιλώντας στον Κυριάκο Θωμαΐδη και το Στέλλιο Γρηγοριάδη, ο Ν. Καραγεωργίου είπε ότι πέρασε μαρτυρικές στιγμές μέχρι να πάει στην αίθουσα τύπου και άκουσε τα μπινελίκια της ζωής του από τους χούλιγκαν του Άρη, που κρύβονταν στις πόρτες, ή πετάγονταν απ΄ αυτές, για να τον προπηλακίσουν! 

«Δε γλίτωσαν ούτε μάνες ούτε οικογένειες» είπε ο Καραγεωργίου που αποκάλυψε ότι σε προηγούμενο παιχνίδι του Εργοτέλη στο εν λόγω αμαρτωλό γήπεδο, με το που έφτασε στην αντίπαλη κερκίδα φοβήθηκε για τη ζωή του μαζί με τους αστυνομικούς και γύρισε τρέχοντας στ΄ αποδυτήρια της ομάδας του για να γλιτώσει! 

«Οι σεκιουριτάδες μου λέγανε να προχωρήσω και θα με προστατέψουνε» είπε ο κόουτς του Εργοτέλη και αποκάλυψε τι τους είπε τότε: «Αν προχωρήσω, θα με χτυπήσετε πρώτοι εσείς»!!! 

Ο προπονητής του Εργοτέλη, είπε πως ο πρόεδρος του Άρη συνοδευόταν από φουσκωτούς, όπως «ο ψηλός, εύσωμος με μούσια» που του ζήτησε το λόγο». 

Στην εκπομπή παρενέβη ο υπεύθυνος τύπου της ΠΑΕ Άρης, Χρ. Τσαλτίδης.  Υποστήριξε ότι ο Καραγεωργίου (που αρνήθηκε να συνομιλήσει ή ν΄ αντιπαρατεθεί μαζί του) είναι ψεύτης, καθώς τον συνόδευαν πέντε σεκιουριτάδες και δεν υπήρχαν οπαδοί του Άρη σε απόσταση… 500 μέτρων!  Λίγο αργότερα τα μέτρα μειώθηκαν στα… 200, ενώ ο "ΠΑΟΚτσήδικων αισθημάτων" Καραγεωργίου, δεν είχε εκφράσει παράπονα άλλη φορά.