Ένας 34χρονός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης και πολλές άλλες καταδικαστικές αποφάσεις συνελήφθει στη Θεσσαλονίκη. Σε βάρος του 34χρονου εκκρεμούν εντάλματα για για ληστείες, εκβίαση, σωματικές βλάβες και σωρεία άλλων ποινικών αδικημάτων. >>>

Ο 34χρόνος μάλιστα είχε πλαστό διαβατήριο με τα στοιχεία του αδερφού του. Συγκεκριμένα ο 34χρονός επειδή έχει ομοιότητα με τον αδερφό του, πήρε τη ταυτότητα του και προχώρησε σε έκδοση διαβατηρίου με τα στοιχεία του αδερφού του και τη δική του φωτογραφία!
Μάλιστα η μητέρα του για να τον προστατεύσει είχε δηλώσει την εξαφάνιση του στο αστυνομικό τμήμα της Πλατείας Δημοκρατίας.
Συγκεκριμένα ο 34χρονος κατηγορείται με:
· Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, με το οποίο διατάσσεται η σύλληψή του, διότι παραβίασε περιοριστικούς όρους που του επιβλήθηκαν το έτος 2006, κατά την αποφυλάκισή του από τις Δικαστικές φυλακές Θεσσαλονίκης, όπου κρατούταν για Ληστεία και παράβαση του Νόμου περί Όπλων.
· Ένταλμα σύλληψης για αρπαγή, ληστεία και εκβίαση.
· Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης για τα ίδια αδικήματα και καταχώρηση στο Σύστημα Πληροφοριών SCHENGEN
· Έξι αποφάσεις, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 9 ετών και 3 μηνών, για «Επικίνδυνη και Απλή σωματική Βλάβη», «Μη έγκαιρη καταβολή εισφορών Ο.Α.Ε.Ε.», «Πλαστογραφία» και «Ληστεία».