Ο μέσος άνθρωπος κρυολογεί δύο φορές το χρόνο.Τώρα, λοιπόν, που διανύουμε τις πιο κρύες μέρες του χειμώνα, οι πιθανότητες να κρυολογήσουμε είναι σαφώς περισσότερες! Δε χρειάζεται ούτε να αγχώνεστε, ούτε να πανικοβάλλεστε ... υπάρχουν δραστικές λύσεις αντιμετώπισης, που θα σας κάνουν γρήγορα να αναρρώσετε>>>
Πρώτα από όλα, φυσικά η πρόληψη! Πλένουμε τακτικά τα χέρια μας, αποφεύγουμε να αγγίζουμε τα μάτια, τη μύτη και το στόμα μας, αποφεύγουμε χώρους με συνωστισμό κατά τις περιόδους έξαρσης των ιών, αερίζουμε τακτικά τους χώρους όπου βρισκόμαστε! 

Αν, παρόλα αυτά, αρρωστήσετε, σιγουρευτείτε πως είναι κρυολόγημα και δεν πρόκειται για γρίπη, με μια επίσκεψη στο γιατρό σας! Πολλές φορές συγχέουμε το απλό κρυολόγημα με την γρίπη, η οποία προκαλείται από τον λεγόμενο ιό της γρίπης και είναι περισσότερο «σοβαρή», κυρίως με την έννοια ότι μας ταλαιπωρεί περισσότερο. 

Όταν σιγουρευτείτε, πως είναι ένα απλό κρυολόγημα, τα πράγματα είναι απλά... ζεστή κοτόσουπα, πορτοκαλάδες, τσαγάκι, ξεκούραση, χουχουλιάρικες κουβέρτες και μια στοίβα βιβλία δίπλα στο κρεβάτι! 

Προσοχή! Αφήστε κάτω την αντιβίωση! Η υπερκατανάλωση φαρμάκων είναι πολύ πιο επικίνδυνη από το απλό κρυωματάκι που θα σας κρατήσει δυο μέρες μακριά από το γραφείο σας...!