Επιβαρυντικό για τον ΠΑΟΚ είναι το φύλλο αγώνα που συνέταξε ο διαιτητής του χθεσινού αγώνα με τον Ολυμπιακό. Περιλαμβάνεται σε αυτό είσοδος μερικών ανεγκέφαλων στα αποδυτήρια, ενώ στις εξέδρες είχαμε τραυματισμό νεαρής φιλάθλου του «Δικεφάλου» από φωτοβολίδα. >>>

 

Ο Θανάσης Γιάχος έχει σημειώσει όσα συνέβησαν στον πάγκο των ερυθρολεύκων κατά τη διάρκεια, αλλά και το τέλος του αγώνα, καθώς και τη μικρή διακοπή προς το τέλος του ματς εξαιτίας των αντικειμένων που εκτόξευαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Σημείωσε, μάλιστα, πως ο Τάσος Μητρόπουλος αντιμετώπισε… πρόβλημα προσωρινής κώφωσης, μετά από κροτίδα που έπεσε στον πάγκο των «ερυθρολεύκων», ενώ από φωτοβολίδα που εκτοξεύτηκε από τη Θύρα 4 τραυματίστηκε μια φίλη του ΠΑΟΚ στο πόδι. Η άτυχη κοπέλα βρισκόταν στην Θύρα 8 και άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου της έγιναν ράμματα στο τραυματισμένο της πόδι.

Επεισόδια σημειώθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, και στα αποδυτήρια της Τούμπας όταν ομάδα εξαγριωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ έσπασε την πόρτα και εισέβαλε στο χώρο πετώντας καπνογόνα. Η αστυνομία επενέβη κάνοντας χρήση δακρυγόνων, ενώ έγινε και μία σύλληψη.

Με βαριά ποινή κινδυνεύει τέλος, ο Ρουμάνος μέσος του «Δικεφάλου» Κοστίν Λάζαρ για αντιαθλητική συμπεριφορά, καθώς στο φύλλο αγώνα αναφέρεται η κίνησή του να χτυπήσει με το κεφάλι τον Τζιμπούρ.