Περίπου 100 άτομα συμμετείχαν στην πορεία που έγινε, το βράδυ σήμερα, κατά των πολιτικών. Δεν αποφεύχθηκε η ένταση, όταν αστυνομικοί τους εμπόδισαν να πλησιάσουν το γραφείο του Χάρη Καστανίδη, όπου ακούστηκαν και κάποια προσωπικά συνθήματα εναντίον του. >>>


Οι διαδηλωτές ξεκίνησαν από το γραφείο του Βαγγέλη Βενιζέλου. Στον τοίχο της οικοδομής σχεδίασαν μια κρεμάλα. Κάποιος από αυτούς είχε φορέσει μια αποκριάτικη μάσκα "Βενιζέλου" και φωτογραφήθηκε στο σημείο εκείνο. Άλλος ένας, σε όλη τη διάρκεια της διαμαρτυρίας φορούσε μια αυτοσχέδια μάσκα του Γκάι Φοκς, που έχει γίνει σήμα κατατεθέν των Anonymous (από την κινηματογραφική ταινία "V for Ventetta").

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν το πολιτικό γραφείο του Γιάννη Μαγκριώτη. Όταν πέρασαν από το γραφείο του Χάρη Καστανίδη, αστυνομικοί εμπόδισαν την είσοδο στο κτίριο και οι διαδηλωτές άρχισαν να φωνάζουν: «φίδι, φίδι, Καστανίδη»! 

Στη συνέχεια οι διαδηλωτές κατευθύνθηκαν προς τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην οδό Βασ. Ηρακλείου. Έξω από κάθε γραφείο αναρτούσαν αφίσες και προκηρύξεις, ενώ κρατούσαν ένα πανό με συνθήματα κι ένας από αυτούς είχε ένα τύμπανο, για να κρατάει το... ρυθμό.