Νέα μηνύματα στέλνουν μέλη του ελληνικού βραχίονα των Anonymous, μιλώντας στην εφημερίδα "Έθνος της Κυριακής". >>>Επαναλαμβάνουν ότι αυτοί χτύπησαν την ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης και όχι τα μέλη της Greek Hacking Scene (GHS), όπως λένε. 
"Η παραβίαση της ιστοσελίδας του υπουργείου Δικαιοσύνης πιστεύω ότι ήταν μια προσπάθεια υπεράσπισης της ελευθερίας και της δημοκρατίας, εννοιών που όλο και περισσότερο φαίνεται να ξεθωριάζουν σήμερα", επισημαίνει ο s0uL_R3b3L (Soul Rebel), μέλος των Anonymous που μίλησε στην εφημερίδα. 
Ταυτόχρονα καλούν την ΕΛΑΣ να κυνηγήσει τους κουκουλοφόρους που καταστρέφουν την Αθήνα και όχι τους χάκερ. 
"Πολλά παίζονται γύρω μας και μας ψάχνουν από παντού. Αλλά να ξέρουν ότι θα επιστρέψουμε, ας συλλάβουν όσους θέλουν. Γιατί η Δημοκρατία στην Ελλάδα έχει πεθάνει. Κάθε Έλληνας θα γίνει Anonymous. 
Είμαστε ήδη πολλοί, θα γίνουμε εκατομμύρια απέναντι στους 300 και σε αυτόν τον πόλεμο δεν θα μπορούν να μας νικήσουν με τα δακρυγόνα τους»", λέει στο "Έθνος" ο Γ., ένας ακόμη από τους Έλληνες Anonymous. 
"Στην ουσία, όμως κάθε χάκερ μπορεί να είναι Anonymous και να έχει τη δική του άποψη χωρίς να εκπροσωπεί απαραίτητα το σύνολο. Αρκεί να μπορεί να κρατάει μυστική την ταυτότητά του κατά τη διάρκεια της δράσης τους", καταλήγει.