Χρήματα σε βιοκαλλιεργητές, αλλά και σε αγρότες της περιοχής των λιμνών Βόλβης και Κορώνειας, θα δοθούν στο αμέσως χρονικό διάστημα. Ήδη, η διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της >>>

Αντιπεριφέρειας Θεσσαλονίκης ολοκλήρωσε τον έλεγχο των αιτήσεων 75 βιοκαλλιεργητών που συμμετείχαν στο πρόγραμμα της «Βιολογικής Γεωργίας» και των αιτήσεων 41 παραγωγών που συμμετείχαν στο πρόγραμμα της «Διαχείρισης Λιμνών Βόλβης-Κορώνειας». Το ποσό πληρωμής που αντιστοιχεί στο πρώτο πρόγραμμα  ανέρχεται σε 708.908,58  Ευρώ και  στο δεύτερο πρόγραμμα  ανέρχεται σε 266.311,66  Ευρώ.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα αναμένεται να ολοκληρωθεί ο έλεγχος από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και η πίστωση των τραπεζικών λογαριασμών των δικαιούχων του προγράμματος με τα ποσά που τους αναλογούν.

«Δε θέλουμε ούτε ένα ευρώ από ευρωπαϊκά προγράμματα που δικαιούται η Θεσσαλονίκη να πάει χαμένο και με αυτή την στόχευση συνεχίζουμε να λειτουργούμε όλες τις υπηρεσίες μας», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας.