O Κυρ. Βελόπουλος με τον εκ των ενεχόμενων, Δ. Λογοθέτη
Επίθεση μέσω... Facebook, από τον -ως πριν δυο μέρες- ευρωβουλευτή των Οικολόγων Πράσινων, Μιχάλη Τρεμόπουλο, κατά του βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ., Κυριάκου Βελόπουλου. Αφορμή τα κυκλώματα εκβιαστών και τοκογλύφων: >>>

"Ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Κυριάκος Βελόπουλος σφιχταγκαλιάζει -μετά τους Μάρκο Καραμπέρη και Δημήτρη Λαμπάκη - και τρίτο κατηγορούμενο για συμμετοχή στο κύκλωμα εκβιάσεων και τοκογλυφίας. Ο Δημήτρης Λογοθέτης φέρεται να ήταν αυτός που φρόντιζε να διοχετεύει έσοδα του κυκλώματος στην Ελβετία. Χέρι-χέρι οι του ΛΑΟΣ με ηγετικά μέλη της «μαφίας της Θεσσαλονίκης». Εδώ επιβεβαιώνεται το πόσο πετυχημένος ήταν ο τίτλος της παράταξης του Βελόπουλου: ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ, ΚΑΘΑΡΕΣ ΙΔΕΕΣ", έγραψε στο προφίλ του, στο Facebook, ο κ. Τρεμόπουλος.
Να θυμίσουμε ότι Ο Μ. Τρεμόπουλος με τον Κυριάκο Βελόπουλο διασταύρωσαν τα ξίφη τους στις περιφερειακές εκλογές του 2010. Ο κ. Τρεμόπουλος ήταν υποψήφιος των Οικολόγων, ενώ ο κ. Βελόπουλος, του ΛΑ.Ο.Σ. Στο ψηφοδέλτιο του δεύτερου είχε συμπεριληφθεί και ο Μ. Καραμπέρης, ο οποίος φέρεται, τώρα, ως ενεχόμενος στα κυκλώματα εκβιαστών και τοκογλύφων της Θεσσαλονίκης.