Movement-for-file-sharing-is-recognized-as-a-religion-in-SwedenΗ… Εκκλησία του Copy-Paste αναγνωρίστηκε ως επίσημη θρησκεία στην Σουηδία. Χρειάστηκαν τρεις αιτήσεις στις αρμόδιες αρχές, αλλά να που οι… Κοπιμιστές αναγνωρίστηκαν! >>>

 

Στη Σουηδία, που είναι η χώρα η οποία δέχτηκε να ιδρυθεί κόμμα… Πειρατών, το παράνομο κατέβασμα ταινιών και μουσικής είναι διαδεδομένη συνήθεια. Για τους κοπιμιστές, η πληροφορία είναι ιερή και το copy-paste είναι ένα είδος θρησκευτικού μυστηρίου. Μάλιστα, το CTRL+C και το CTRL-V, οι συντομεύσεις για αντιγραφή και επικόλληση στον υπολογιστή, είναι τα ιερά σύμβολα της παράξενης θρησκείας.

Δόγμα της νέας Εκκλησίας: «Η πληροφορία έχει αξία, τόσο καθαυτή όσο και όσον αφορά το περιεχόμενό της, και η αξία αυτή πολλαπλασιάζεται με την αντιγραφή»!

Πνευματικός ηγέτης της θρησκείας ο 19χρονος φοιτητής Φιλοσοφίας Ίζακ Γκέρσον, δηλώνει πως η επίσημη αναγνώριση του Κοπιμισμού «μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην ημέρα που θα μπορούμε να ζούμε με την πίστη μας χωρίς το φόβο διώξεων».