Διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, την ώρα που ο γνωστός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ βρισκόνταν με την ομάδα του στο ξενοδοχείο, πριν την έναρξη του αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΚ! >>>

Όπως έγινε γνωστό την πρώτη φορά, γύρω στις 17:00 προχτές και ενώ ο γνωστός αθλητής αγωνιζόταν με την ομάδα του δικέφαλου του βορρά εναντίον της ΑΕΚ, οι άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι του και προσπάθησαν να "σηκώσουν" ένα χρηματοκιβώτιο πλην όμως έγιναν αντιληπτοί από περίοικους και τράπηκαν σε φυγή.
Στην συνέχεια, μετά τη λήξη του αγώνα, ο ποδοσφαιριστής γύρισε στο σπίτι του, στην περιοχή του Παλαιοκάστρου και αντιλήφθηκε το τι είχε συμβεί. Χωρίς να χάσει χρόνο μετακινήθηκε προς τον χώρο όπου ήταν το χρηματοκιβώτιό, το άνοιξε και πήρε όλα όσα ήταν κλειδωμένα μέσα του και έφυγε από το σπίτι για να διανυκτερεύσει στο σπίτι ενός φίλου του. Οι διαρρήκτες που προφανώς δεν απομακρύνθηκαν από τον στόχο τους, ξαναεισέβαλαν στο σπίτι του ποδοσφαιριστή γύρω στις 02:00 χτες μετά τα μεσάνυχτα, αλλά δεν βρήκαν τίποτα. Όταν ξημέρωσε ο ποδοσφαιριστής πήγε στην οικία του και αντίκρισε ξανά το σπίτι του διερρηγμένο. Έπειτα, μετέβη στο Α.Τ. Ωραιοκάστρου όπου και κατήγγειλε το γεγονός.