Ο Λάσλο Μπόλονι μίλησε για την νίκη επί του Λεβαδειακού, τις αποχωρήσεις των Αρίας, Κοντρέρας και Βιειρίνια, αλλά και για τους "μικρούς" σε ηλικία παίκτες του ΠΑΟΚ, τονίζοντας, ακόμη, πως τα πράγματα είναι πιο δύσκολα μετά την φυγή βασικών ποδοσφαιριστών. Παράλληλα επισήμανε πως ο ίδιος και οι παίκτες του θα προσπαθήσουν να μην φανεί η απουσία τους.

"Συνήθως τα παιχνίδια μετά την διακοπή δεν είναι εύκολα. Είμαι χαρούμενος που πήραμε εύκολα την νίκη, το να σκοράρεις τρεις φορές είναι θετικό. Ξεκινήσαμε δύκολα στο πρώτο ημίχρονο. Δυνατά με πολλές πιθανότητες να σκοράρουμε και δυστυχώς μετά από λίγα λεπτά σταματήσαμε την πίεσή μας. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερο, η νίκη ήρθε φυσιολογικά", δήλωσε αρχικά ο Ρουμάνος που μίλησε ακόμη:



Για τις αποχωρήσεις παικτών: "Θα προτιμούσα να μιλήσω για τους τρεις παίκτες. Τον Βιτόλο δεν τον ήξερα, ήξερα τους Αρίας, Κοντρέρας και Βιειρίνια. Τρεις μεγάλους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Δεν είναι εύκολο να αφήνεις τους τρεις παίκτες δεδομένου πως είναι και διεθνείς, κανείς δεν είναι χαρούμενος. Και οι Ζαγοράκης, Κωνσταντινίδης και Βρύζας με ρώτησαν και τους είπε κακώς με ρωτάτε γιατί το ιδιο αισθάνομαι και με εσάς. Τα συναισθήματα μου είναι ακριβώς με αυτά της διοίκησης, αλλά ξέρουμε γιατί έφυγαν. Πρέπει να αποδεχτούμε αυτή την κατάσταση, αλλά μερικά προβλήματα δεν θα πρέπει να συνεχιστούν.