Αμφισβητήθηκε στα ίσια ο Γιώργος Παπανδρέου, από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, στη χθεσινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του “κινήματος”. Όμως κι εκείνος δεν… κράτησε το στόμα του κλειστό και κατηγόρησε κάποιους για ραγιαδισμό! >>>

 

Στη συνεδρίαση, ως γνωστόν, ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, ανακοίνωσε πως θα παραμείνει στο τιμόνι του κόμματος, με άλλον υποψήφιο πρωθυπουργό, μέχρι να διενεργηθούν οι βουλευτικές εκλογές, και δεν θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για επικεφαλής της παράταξης.

Ο βουλευτής Καρδίτσας, Νίκος Σαλαγιάννης, τόνισε, απευθυνόμενος στον κ. Παπανδρέου ότι «τα προηγούμενα χρόνια συπεριφέρθηκες ως απολύτος κυρίαρχος, ως πρίγκηπας», για να πάρει τη σκωπτική απάντηση: «Άρα είχε δίκιο ο αδελφός μου με το άρθρο του που χαρακτήρισε ραγιάδες τους υπουργούς».

Συνέχεια στην κόντρα έδωσε η βουλευτής Φθιώτιδας, Τόνια Αντωνίου, η οποία σχολίασε: «Επειδή εγώ δεν διακατέχομαι απο ραγιαδισμό, πρέπει να έχουμε αλλαγή ηγεσίας τώρα. Πολλοί συνάδελφοί μου θα προβληματιστούν να κατέβουν με εσάς αρχηγό του ΠΑΣΟΚ».