“Όταν του ζητήσαμε ποινικό μητρώο, είχε λευκό”… Αυτό βρήκε να πει ο βουλευτής Αχαΐας του Λα.Ο.Σ., Αλ. Χρυσανθακόπουλος, όταν ρωτήθηκε για το θέμα της συμμετοχής στο ψηφοδέλτιο της >>>

παράταξης του Κ. Βελλόπουλου, υποψήφιου περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας, του επιχειρηματία Μάρκου Καραμπέρη, που φέρεται ότι ενέχεται στα κυκλώματα τοκογλύφων της Θεσσαλονίκης.

Αφού είπε κοινοτοπίες όπως “τέτοια φαινόμενα υπάρχουν σε όλη τη χώρα”, υπογράμμισε ότι “αυτό το άτομο δεν ανήκε, ούτε εντάχθηκε ποτέ οργανωτικά και πολιτικά στο Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό”. Και πρόσθεσε:

“Δεν αποτελεί στέλεχός μας, ή μέλος μας. Εντάχθηκε σαν υποψήφιος στις περιφερειακές εκλογές, με καθαρό τότε ποινικό μητρώο – το οποίο ζητήθηκε από όλους όσοι συμμετείχαν – και σε εκείνη τη φάση δεν υπήρξε καμιά συνοδευτική μομφή στο πρόσωπο του. Κατά συνέπεια, δεν υπήρξε ούτε προϊστορία, ούτε μετέπειτα συνέχεια πολιτικής συνάφειας, ένταξης και λειτουργίας σε όργανα ή σε ρόλους σε ό, τι αφορά στο Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό”.

Συνέχισε, δε, τη δήλωσή του, αναφερόμενος στις… επισημάνσεις Καρατζαφέρη για ζητήματα σκανδάλων, που έχουν γίνει στο παρελθόν…