Τι θα γίνει με αυτούς στο ΠΑΣΟΚ; Τώρα θα αρχίσουν να διαγκωνίζονται για το ποιος γνώριζε καλύτερα το μνημόνιο; Έχουμε, δηλαδή, από τη μία τον ωχαδερφιστή Χρυσοχοΐδη ("φέρε να βάλω μια τζίφρα βρε αδερφέ, να τελειώνουμε") κι από την άλλη τον αμετανόητο Λοβέρδο ("το 'κανα και θα το ...ξανακάνω"); >>>

«Λίγο πριν την ψηφοφορία μου προτάθηκε να κάνω πίσω, αλλά δεν κάνω πίσω όταν πιστεύω σε κάτι», δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό Real fm ο Ανδρέας Λοβέρδος για την χθεσινή καταψήφιση διάταξης του νομοσχεδίου για τα φαρμακεία που έφερε χθες στη Βουλή.
Ο υπουργός Υγείας επιμένει πάντως και είπε ότι θα επαναφέρει, πλέον, στη Βουλή όλο το θέμα του ωραρίου των φαρμακείων με σχέδιο νόμου.
Αναφερόμενος στις δηλώσεις Χρυσοχοΐδη ότι δεν διάβασε το Μνημόνιο είπε: «Σε ό,τι με αφορά αναλαμβάνω όλη την ευθύνη, ξέρω τί ψήφισα και το στήριξα γιατί το πίστευα».
Για το περιβόητο «μακελειό» ο υπουργός Υγείας ήταν πιο ήπιος στις εκφράσεις τους, λέγοντας πως η δικαστική εξουσία έκανε τη δουλειά της σωστά και διευκρίνισε ότι απευθυνόταν στα πολιτικά κόμματα που στοχοποιούν το Γιώργο Παπανδρέου: «Η πολιτική βεντέτα δεν βοηθάει τη χώρα αυτή τη στιγμή», τόνισε.
Το μακελειό, όμως, κ. υπουργέ; Μου φαίνεται πως κάποιος έβαλε πίσω στο θηκάρι το σπαθί. Πρόλαβε, όμως, ή την πάτησε κατά τα λεγόμενα του Κολοκοτρώνη (του Θεόδωρου κι όχι του Άγγελου);