Αποκαλυπτική είναι η τηλεφωνική συνομιλία του επιχειρηματία που φέρεται ως ο εγκέφαλος του κυκλώματος τοκογλύφων, με το δημοσιογράφο της ΕΡΤ3, για τον ιδιοκτήτη εστιατορίου που αυτοκτόνησε, πνιγμένος από χρέη. Στη συνομιλία ο επιχειρηματίας ακούγεται λυπημένος γι αυτό που έγινε! >>>

 

Ο Καραμπέρης φέρεται, στη συνομιλία αυτή, να λέει για το θύμα. "Δεν θα μπω στην εκκλησία, δεν θα τον δω στην κάσα, δεν θα αντέξω...".

Μάλιστα, την 1η Ιουλίου 2011, δύο ημέρες μετά την αυτοκτονία του Λ. Μαργιόλη, ο Καραμπέρης μιλά στο τηλέφωνο με τον δημοσιογράφο της ΕΤ3 Γιάννη Φερέτη, από τον οποία ζητά να μάθει τι έγραφε στο σημείωμα που άφησε ο αυτόχειρας πριν πηδήξει στο κενό.

Φ.: "Στο σημείωμα το λέει, σαν ποίημα το έχει γράψει, ότι έπεσε θύμα και ότι πίστευε ότι μπορούσε να τα καταφέρει, αλλά δεν τα κατάφερε" του λέει ο δημοσιογράφος.

Κ.: "Αυτό ρε π... είναι σοβαρό. Δηλαδή πήγε ο άνθρωπος… Και τι ψυχή πρέπει να 'χεις για να πηδήξεις. Σοβαρό! Αλλά είναι καταπληκτικό παιδί ρε Γιώργο. Ήταν… Εγώ τον αγαπούσα σαν αδερφό μου!

Στη δικογραφία περιλαμβάνονται 3.500 απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες μεταξύ των κατηγορουμένων και των θυμάτων τους.