Ο τεχνικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο απάντησε με τον ίδιο απαξιωτικό τρόπο στις δηλώσεις που έκανε πριν λίγες μέρες ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.

Ο Αργεντινός τεχνικός της Αλ Ουάσλ του Κατάρ είχε εκφράσει την απορία του για τον ρόλο του Βραζιλιάνου στη γαλλική ομάδα, τονίζοντας πως οι δημόσιες σχέσεις στο ποδόσφαιρο ανταμείβονται. «Δεν καταλαβαίνω τι κάνει στην Παρί ο Λεονάρντο. Αναρωτιέμαι αν είναι παίκτης, προπονητής , παράγοντας ή έχει πετρελαιοπηγές. Είναι πάντως το παράδειγμα ότι όποιος κάνει δημόσιες σχέσεις στο ποδόσφαιρο ανταμείβεται Δεν συμπαθώ καθόλου αυτούς τους ρόλους. Το να πηγαίνεις από την Μίλαν στην Ίντερ είναι σα να αφήνεις την Μπόκα για την Ρίβερ. Είναι μια προδοσία».
Ο Λεονάρντο δεν άφησε αναπάντητα τα λεγόμενα του Ντιεγκίτο, χαρακτηρίζοντάς τον ως τον τρίτο καλύτερο παίκτη στην ιστορία του ποδοσφαίρου. «Αυτός δεν με καταλαβαίνει. Κι εγώ δεν καταλαβαίνω πολλά στη ζωή μου. Αλλά είμαι χαρούμενος που ο τρίτος καλύτερος στην ιστορία του ποδοσφαίρου ,μετά τον Πελέ και τον Μέσι, μιλάει για μένα και την Παρί».