Γνωρίζοντας την οικονομική κατάσταση του ΠΑΟΚ, δε θα απαιτήσω μεταγραφές, τόνισε ο Λάσλο Μπόλονι στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με την Ξάνθη. Ο τεχνικός του "Δικεφάλου" αναφέρθηκε και στον Νιμανί για τον οποίο επισήμανε ότι αν συμφωνήσει ο "Δικέφαλος" δε θα έρθει μόνο για έξι μήνες. >>>
Αρχικά, δήλωσε ο Μπόλονι:
"Για εμάς ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ήρθαμε να μη χάσουμε κι αν μπορούμε να πάρουμε το παιχνίδι. Κατά τη γνώμη μου η ισοπαλία μπορεί να αποδειχθεί καλό αποτέλεσμα αν τη συνδυάσουμε με νίκη απέναντι στον Εργοτέλη. Πιστεύω ότι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι στο χώρο του κέντρου, είχαμε ενδιαφέρουσα κατοχή μπάλας. Δυστυχώς, όμως, εξαιτίας αυτής της κατοχής μπάλας δεν κάναμε πολλές ευκαιρίες για γκολ. Σίγουρα, ότι η Ξάνθη αμεινόταν με πολλούς παίκτες σε εκείνο το σημείο έκανε την προσπάθειας μας πιο δύσκολη, αλλά περίμενα να βρούμε τρόπους. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν απόντες για περίπου 10-15 λεπτά, σε εκείνο το σημείο μας πίεσαν. Ίσως έκανε λάθος που δεν έβαλε νωρίτερα το Ρομπέρ. Για εμένα αυτό ήταν πολύ σοβαρό παιχνίδι και είμαι χαρούμενος που είδα τους παίκτες μου να έχουν συγκέντρωση. Δε θέλω να επιτεθώ σε κανέναν, αλλά για εμάς αυτήν τη στιγμή για να έχουμε δύο απουσίες στην επίθεση είναι μεγάλο πρόβλημα".
Για το τι έλειψε από το παιχνίδι του ΠΑΟΚ: "Κατά τη γνώμη μου το πρώτο είναι να επιλέξεις την κατάλληλη στιγμή για να κάνεις μια πάσα και το δεύτερο είναι όσον αφορά τους επιθετικούς να βγει από την περιοχή για να ζητήσει την μπάλα. Για εμάς σήμερα οι επιθετικοί μας δε ζήτησαν την μπάλα στο χώρο, αλλά δεν είχαν και μεγάλο πεδίο. Θα ήθελα να δω το ίδιο παιχνίδι, αν το σκορ ήταν 1-0. Αλλά, είναι αλήθεια ότι μας έλειψαν δύο στοιχεία να ζητήσουμε την μπάλα και να πασάρουμε την κατάλληλη στιγμή".
Για το αν ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για την απόκτηση παικτών: "Δεν απαιτώ ποδοσφαιριστές γιατί ξέρω την πραγματικότητα. Προσπαθώ να βρε εκ των έσω λύσεις. Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να δώσω ευκαιρίες στους παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ για να πάρουν χρόνο και για τον εαυτό τους και να τους αντικαταστήσω με έναν παίκτη που ενδεχομένως θα μπορέσει να μας δώσει λύσεις. Επίσης, να δοκιμάσουμε να δανειστούμε παίκτες για να μας βοηθήσουν".