Ένα σχόλιο με πολλή σημασία ανήρτησε στο προφίλ της στο Facebook και στο Twitter, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Εύα Καϊλή. Διαβάστε τι έγραψε: >>>

 

“Κατι δεν πάει καλά με την Διάκριση των Εξουσιών στην χώρα μας ή είναι η ιδέα μου...;!”

Το σχόλιο της Εύας Καϊλή, αφορούσε το θέμα των εκβιασμών και τοκογλυφιών, που ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Μάλιστα, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ παραδέχεται ότι και το Μνημόνιο ήταν ένα είδος εκβιασμού! Τον χαρακτηρίζει, μάλιστα, “άθλιο”!

ΣΥζητώντας, μέσω των Social Media με διαδικτυακούς της φίλους, παραδέχεται, όσον αφορά τα οικονομικά της χώρας, ότι “με το σοκ ξυπνήσαμε αλλά αυτό δε σημαίνει οτι έπρεπε να εξαθλιωθεί η χώρα επειδή έχουμε ανίκανους πολιτικούς”.

Κάνοντας μια αντιπαραβολή της υπόθεσης των εκβιασμών με την οικονομική κατάσταση της χώρας, σημειώνει: “Εκβιασμοί και στις δυο περιπτώσεις.. Το Μνημόνιο ήταν άθλιος εκβιασμός της Δημοκρατίας μας”…

Εκφράζει, ακόμη, την απορία της για την απόφαση κάποιοι από τους ενεχόμενους στις σπείρες των εκβιαστών να αφεθούν ελεύθεροι: “Κάποιοι αφέθηκαν ήδη! Τι γίνεται;! Εκβιαστές επικίνδυνοι και είναι ακόμα έξω”!