Ο προπονητής του Αννόβερο, Μάριο Σλόμκα θέλει να μάθει τα πάντα για την εξωγηπεδική ζωή των παικτών του, ακόμη και τις σεξουαλικές επιθυμίες τους!

Όπως αποκάλυψε η γερμανική εφημερίδα «Bild», ο 44χρονος τεχνικός έχει φτιάξει ένα ψυχολογικό τεστ για τους παίκτες του με 128 ερωτήσεις, δίνοντας τη δυνατότητα σε όσους δεν το επιθυμούν, να μην απαντήσουν.
«Με αυτό το τεστ ξέρω πώς θα πλησιάσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έναν παίκτη. Ο καθένας χρειάζεται διαφορετικές συνθήκες για να μπορέσει να αποδώσει στο μάξιμουμ και θα πρέπει να έχει την αίσθηση ότι η ατομικότητά του είναι κάτι που λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη», δήλωσε ο Σλόμκα για το πρωτότυπο ερωτηματολόγιό του.
Μερικές από τις προτάσεις που περιέχει το ερωτηματολόγιο είναι: «Είμαι αυτό που θα μπορούσες να ονομάσεις σεξουαλικά ασυγκράτητος», «θέλω όσο το δυνατόν περισσότερο σεξ» και «έχω πολλές ερωτικές φαντασιώσεις», με τους παίκτες να απαντούν μέσω μίας βαθμίδας που ξεκινάει από το -3 και καταλήγει στο +3 για το πόσο τους εκφράζουν ή όχι οι ερωτήσεις.