Η στήριξη της κυβέρνησης Παπαδήμου «πρέπει να είναι η απόλυτη επιλογή όλων μας», δήλωσε ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων, Γιάννης Μαγκριώτης, στην τελετή αγιασμού των υδάτων στη Θεσσαλονίκη, όπου εκπροσώπησε την κυβέρνηση. >>>

«Η σημερινή μέρα έχει υψηλούς συμβολισμούς. Φωτισμένα και ανοιχτά μυαλά, υπεύθυνες πράξεις και επιλογές», είπε ο κ. Μαγκριώτης.

Ερωτηθείς σχετικά, τόνισε πως η κυβέρνηση πρέπει να ολοκληρώσει το πρόγραμμά της και να πετύχει τους κρίσιμους στόχους της για να σταθεροποιηθεί η οικονομία και η χώρα να κάνει τα πρώτα βήματα της ανάτασης και της ανάπτυξής της.

«Για να νιώσουν οι πολίτες και ειδικότερα οι αδύναμοι, οι άνεργοι και οι νέοι, την ελάχιστη ασφάλεια για την επόμενη μέρα. Η υποστήριξη από την Ευρώπη πρέπει να είναι ακόμα πιο αποφασιστική, ειδικότερα για την ανάπτυξη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με τις εσωκομματικές εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ ο κ. Μαγκριώτης δήλωσε: «Ειδικά για το ΠΑΣΟΚ, η επιτυχία της κυβέρνησης Παπαδήμου είναι ακόμη περισσότερο η απόλυτη επιλογή. Μόνο έτσι θα δικαιωθούν οι θυσίες των πολιτών. Μόνο έτσι μπορεί να ελπίζει και το ΠΑΣΟΚ στην ανασυγκρότηση και στη δημιουργική συνέχειά του».

Δήλωσε επίσης αισιόδοξος ότι θα βρεθεί χρυσή τομή στο θέμα της απελευθέρωσης των εμπορευματικών μεταφορών μετά την ομόφωνη απόφαση του υπουργικού συμβουλίου. «Πάνω από όλα η ανάπτυξη της χώρας και η δημιουργία θέσεων απασχόλησης», είπε.