Συνάντηση με τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μάκη Βορίδη, είχε χθες στην Αθήνα αντιπροσωπεία της διοίκησης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, με επικεφαλής τον >>>


πρόεδρο Μιχάλη Ζορπίδη. Η αντιπροσωπεία του ΕΕΘ παρουσίασε τα προβλήματα των επαγγελματιών και πρότεινε τις λύσεις που πιστεύει πως θα βοηθήσουν την αγορά.
«Η εποχή είναι εξαιρετικά δύσκολη για τους επαγγελματίες και τους μικρομεσαίους και η πολιτεία οφείλει να τους συμπαρασταθεί ώστε να επιβιώσουν και να συμβάλλουν στην ανάπτυξη και την ανόρθωση της χώρας», υποστήριξε προσερχόμενος στο υπουργείο ο πρόεδρος του ΕΕΘ, Μιχάλης Ζορπίδης. Διευκρίνισε ότι η επαφή με τον κ. Βορίδη είναι η πρώτη μιας σειράς συναντήσεων με πολιτικούς παράγοντες παραγωγικών υπουργείων, που θα έχουν ως στόχο την προβολή των αιτημάτων διαφόρων επαγγελματικών κλάδων και την επίλυση προβλημάτων που συναντούν οι επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες στην καθημερινότητά τους.
«Σκοπεύουμε να δούμε όλους τους υπουργούς που εμπλέκονται στην αγορά και να τους εξηγήσουμε την πρωτόγνωρη κατάσταση που υπάρχει. Ευθύνη και υποχρέωση δική τους είναι να κάνουν όσα πρέπει, ώστε το κλίμα να αλλάξει και η εικόνα να αντιστραφεί», τόνισε ο πρόεδρος του ΕΕΘ.
Στη συνάντηση συμμετείχαν ακόμη ο α΄ αντιπρόεδρος Γιώργος Ηλιάδης, το μέλος του ΔΣ και κατ΄ επάγγελμα μεταφορέας Γρηγόρης Αμαξόπουλος, καθώς και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τουριστικών Πρακτόρων Μιχάλης Πεζίκογλου.