Στην αθλητική εφημερίδα της Θεσσαλονίκης Metrosport έπεσε το φλουρί της βασιλόπιτας που έκοψε, σήμερα το μεσημέρι, η ΕΣΗΕΜ-Θ, στα γραφεία της (Στρ. Καλλάρη) στη Θεσσαλονίκη. >>>

 

Στα πηγαδάκια των συναδέλφων, μοιραία, το κύριο θέμα συζήτησης ήταν η κρίση που έχει πλήξει τον Τύπο, ειδικά στη Βόρειο Ελλάδα: Μακεδονία, Θεσσαλονίκη και Σπορ του Βορρά σε επίσχεση, Αγγελιοφόρος σε αναμονή απολύσεων, Ελευθεροτυπία σε αναμονή πτώχευσης, Εξέδρα σε αναστολή λειτουργίας, Αθλητικά Νέα σε δικαστική διαμάχη με τον εκδότη, Metrosport και Άρης Fm σε απληρωσιές, ΕΡΤ, TV100, FM100, ΑΠΕ-ΜΠΕ σε μειώσεις μισθών, όπως και οι συνάδελφοι των τηλεοπτικών σταθμών…

“Η ΕΣΗΕΜ-Θ κάνει ό,τι μπορεί” επεσήμανε ο πρόεδρός της, Μ. Βοϊτσίδης κι αναφέρθηκε στα σεμινάρια και τα μαθήματα ξένων γλωσσών, που προσφέρει στα μέλη της.

Παρόντες ο υφυπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, Γιάννης Μαγκριώτης, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σπ. Βούγιας, οι βουλευτές της Ν.Δ. Κ. Γκιουλέκας (είναι δημοσιογράφος) και Ι. Ιωαννίδης, του ΛΑ.Ο.Σ. Άγγελος Κολοκοτρώνης (επίσης είναι δημοσιογράφος) και Κ. Κιλτίδης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης Π. Αβραμόπουλος, ο περιφερειακός σύμβουλος Μπ. Μπαρμπουνάκης κι ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Ποιότητας Ζωής και Ελεύθερων Χώρων, Κ. Ζέρβας.

“Το έλλειμμα δημοσιογραφίας οδηγεί σε έλλειμμα δημοκρατίας”, επεσήμανε σε δηλώσεις του ένας από τους δημοσιογράφους – πολιτικούς που παραβρέθηκαν, ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ., Άγγελος Κολοκοτρώνης.