Προτίμηση στους έφηβους ανήλικους νέους είχε ένας 32χρονος ελεύθερος επαγγελματίας από την Αθήνα, ο οποίος δεν έμενε μόνο στην διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας μέσω διαδικτύου αλλά βιντεοσκοπούσε και τα ανήλικα αγόρια αλλά και τις ερωτικές τους σκηνές!
 
 
 
 
 
Ο 33χρονος προσέγγιζε τους ανήλικους μέσω facebook και τους δελέαζε με διάφορους τρόπους για να φθάσουν σε συνάντηση. Οι αστυνομικοί έφθασαν στα ίχνη του όταν μέσω facebook προσέγγισε ένα ορφανό αγόρι που έμενε σε στέγη ανηλίκων. Ο 32χρόνος για να παραπλανήσει το αγόρι 14 με 15 χρόνων του υποσχέθηκε να τον προωθήσει στον χώρο του μόντελιγκ και γι αυτό θα του έκανε φωτογράφιση και βίντεο.
Ευτυχώς οι υπεύθυνοι της στέγης ανηλίκων αντιλήφθηκαν αυτό που συνέβαινε, ειδοποίησαν την αστυνομία και μέσω ενός αριθμού κινητού και των ηλεκτρονικών ιχνών του 32χρονου η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ανακάλυψε την ταυτότητα του δράστη.
Στη έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν
• Τρεις (3) σκληροί δίσκοι Η/Υ.
• Δύο (2) κάρτες αποθήκευσης δεδομένων.
• Τρεις (3) κασέτες βιντεοκάμερας.
• Μία (1) συσκευή κινητού τηλεφώνου.
Ενώ εντοπίστηκε και μεγάλος αριθμός ηλεκτρονικών αρχείων υλικού παιδικής πορνογραφίας.
Ακόμα οι αστυνομικοί βρήκαν μεγάλο αριθμό βίντεο που είχε γυρίσει ο 32χρόνος και περιείχε ερωτικές σκηνές με διάφορα νεαρά άτομα για τα οποία γίνεται έρευνα να εξακριβωθούν τα στοιχεία των νεαρών ατόμων, καθώς είναι στα όρια της ανηλικότητας.