Έχει γίνει, πλέον, θεσμός, η πρωτοχρονιάτικη συναυλία της Κ.Ο.Θ. Μάλιστα, για εφέτος, η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης, επέλεξε μουσική από τον κινηματογράφο, για μια διαφορετική Πρωτοχρονιά. >>>

 

Πιστοί στο ραντεβού τους με το κοινό της πόλης, οι μουσικοί της ΚΟΘ, ετοίμασαν και πάλι ένα πρόγραμμα που κρύβει πολλές εκπλήξεις! Φέτος, λοιπόν, η επιλογή του ρεπερτορίου θα γίνει από το θησαυρό της κινηματογραφικής μουσικής, παρουσιάζοντας τις πιο αγαπημένες μελωδίες από αριστουργήματα του αμερικανικού και του ευρωπαϊκού σινεμά.

Γνωστά θέματα από ταινίες-σταθμούς, που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες: από το θρυλικό Όσα παίρνει ο άνεμος (1939) έως τους Πειρατές της Καραϊβικής (2003).

Όλα αυτά, στις 7 το απόγευμα, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Το καλλιτεχνικό και διοικητικό προσωπικό της Ορχήστρας, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής και το Ε.Τ.Ο.Σ. σάς εύχονται ολόψυχα ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Διεύθυνση Ορχήστρας: Αλέξανδρος Μυράτ

Συμμετέχει η Μικτή Χορωδία Θεσσαλονίκης σε διδασκαλία Μαίρης Κωνσταντινίδου

Πρόγραμμα:

Μουσική από κλασικές ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου όπως: Gone With The Wind (M. Steiner),La Strada (N. Rota), 1941, Schindler’s List, Jurassic Park, Indiana Jones (J. Williams), La Nuit des Généraux, Is Paris Burning (M. Jarre), The Mission, Once Upon a Time in America (E. Morricone),Pirates of Caribbean (H. Zimmer) κ.ά.

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012, ώρα 19:00

Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Εισιτήρια: Α' Πλατεία 20 €, Β' Πλατεία-Θεωρεία 15 €, Εξώστης 10 €, Μειωμένο Πλατείας 10 €, Μειωμένο Εξώστη 7 €

Τα μειωμένα ισχύουν για εκπαιδευτικούς, μαθητές, φοιτητές, σπουδαστές ωδείων, σώματα ασφαλείας