Η ΔΕΗ επανασυνέδεσε το ρεύμα στο σπίτι μιας άνεργης γυναίκας με αναπηρία, που δεν είχε δυνατότητα να πληρώσει τους λογαριασμούς τής ΔΕΗ, ύστερα από παρέμβαση μελών της «Λαϊκής Επιτροπής Καλαμαριάς», σήμερα, στην τοπική εφορία και στη ΔΕΗ Καλαμαριάς.

Συνεργεία διακοπής ηλεκτροδότησης είχαν κόψει το ρεύμα, από τις 10 Σεπτεμβρίου 2011, στο σπίτι της, στη συνοικία του Φοίνικα, καθώς χρωστούσε από τον προηγούμενο χρόνο λογαριασμούς κατανάλωσης ύψους 700 ευρώ.
Η 48χρονη Μ.Ξ. έχει καταθέσει τα χαρτιά της για σύνταξη αναπηρίας από τις αρχές του προηγούμενου χρόνου, αλλά ακόμη δεν έχει εγκριθεί, με αποτέλεσμα η ίδια και ο επίσης άνεργος γιος της να μην μπορούν να εξασφαλίσουν χρήματα για να εξοφλήσουν τα τιμολόγια του ρεύματος.
Τα μέλη της «Λαϊκής Επιτροπής Καλαμαριάς» έκαναν έρανο και σήμερα μετά από παρέμβασή τους στην εφορία και στη ΔΕΗ Καλαμαριάς, αφού κατέβαλαν ένα συμβολικό ποσό (100 ευρώ), σε συνεννόηση με τους υπεύθυνους της ΔΕΗ, κατάφεραν να επανασυνδεθεί το ρεύμα στο σπίτι της.
«Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι μόνο ο οργανωμένος και μαζικός αγώνας φέρνει αποτελέσματα απέναντι στη βάρβαρη και αντιλαϊκή πολιτική των κομμάτων της κυβέρνησης του μαύρου μετώπου», σημειώνει στην ανακοίνωσή της η «Λαϊκή Επιτροπή Καλαμαριάς».