Συγνώμη, επειδή δεν κατάφερε να συγκρατήσει να νεύρα του, ζήτησε ο Χρήστος Ελευθεριάδης(είναι ο -εκλεγμένος με την παράταξη Μπουτάρη- δημοτικός σύμβουλος που γρονθοκόπησε δημοτικό αστυνομικό, χθες, έξω από το Δημοτικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης). >>>


Το θέμα ανακίνησε, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ομάδα Δημιουργίας για τη Θεσσαλονίκη", Κ. Γκιουλέκας, ο οποίος, χωρίς να αναφέρει το όνομα του συμβούλου, ζήτησε πληροφόρηση για το περιστατικό.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, όταν πήρε το λόγο, αποκάλυψε το όνομα του δημοτικού συμβούλου. Έτσι, ο νεαρός δημοτικός σύμβουλος, ζήτησε το λόγο επί προσωπικού.

Εκεί εξήγησε ότι, όταν είδε το αυτοκίνητο του δημοτικού αστυνομικού παρκαρισμένο στο πλακόστρωτο μπροστά στο δημαρχείο, δηλώνοντας την ταυτότητά του, ζήτησε το λόγο από τον οδηγό, χωρίς να γνωρίζει ποιος και τι ήταν. Όπως υποστήριξε ο δημοτικός σύμβουλος, ο δημοτικός αστυνομικός έβρισε αυτόν και συγγενικό του πρόσωπο, κάτι που τον έβγαλε από τα ρούχα του κι αντέδρασε όπως αντέδρασε.