Για άγρια δολοφονία κάνουν λόγο οι αξιωματικοί της Ασφάλειας, που ασχολούνται με το θρίλερ του Λαγκαδά. Θυμίζουμε ότι, πριν δυο μέρες, σε σκουπιδότοπο στην αγροτική περιοχή Ανάληψης, έξω από το Λαγκαδά, βρέθηκε νεκρό ζευγάρι. >>>

 

Τα πτώματα βρέθηκαν σε προχωρημένη σήψη. Μάλιστα, το πτώμα της γυναίκας, που δεν ήταν καλά κρυμμένο όπως του άντρα, κάτω από τα σκουπίδια, το είχαν ξεθάψει και το είχαν κατασπαράξει αδέσποτα σκυλιά… Έτσι εξηγείται και η ανακοίνωση της αστυνομίας, που έκανε λόγο για εύρεση σκελετού γυναίκας…

Από τα έως τώρα στοιχεία της ιατροδικαστικής έρευνας διαπιστώθηκε ότι ο νεαρός άντρας είχε τραύματα στο κεφάλι, πιθανόν από όπλο, και κακώσεις στο θώρακα, ενώ κακώσεις έχει και η γυναίκα.

Σήμερα αναμένεται να γίνει η νεκροτομή από την οποία αναμένεται να εξαχθούν ασφαλέστερα συμπεράσματα για το χρόνο και για την αιτία θανάτου του ζευγαριού. Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχει καταστεί εφικτή η ταυτοποίηση του άτυχου ζευγαριού.

Μπροστά στο μακάβριο εύρημα βρέθηκε κάτοικος της περιοχής, ο οποίος το πρωί του Σαββάτου έψαχνε στο σκουπιδότοπο της περιοχής «Αμπελάκια» για παλιές λαμαρίνες.